Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne Nietoperek

Adres obiektu Gębczyce 28F, 57-100 Gębczyce
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.7
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.5
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-28 z 28

 
Malina & Marcin
Dodano: 2006-01-03
 

No cóż, historia lubi się powtarzać-jedyne,co można napisać,to tyle, że to był jeszcze lepszy Sylwester aniżeli zeszłoroczny, spędzony również w tym uroczym miejscu! Podzielilibyśmy się wrażeniami,ale po pierwsze zbyt dlugo byśmy tu pisali, a po drugie - są rzeczy, o ktorych mogą wiedziec tylko uczestnicy zabawy-obiecaliśmy Gospodarzom, że się nie wygadamy (stół to podstawowy mebel każdego domu...-p.Małgosia nam to uświadomiła... ). Gorące podziękowania i pozdrowienia dla p.Małgosi i p.Wojtka!Jesteście DEBEŚCIAKI !!!


 
Cela wraz z 88WDH
Dodano: 2005-12-11
 

Wpadliśmy zaledwie na 3 dni i już myślimy o kolejnej wizycie, bo kto tu raz zajrzy to już się zakocha!!! Las, kamieniołomy, CISZA.. i ten DOM - jak prawdziwy dom i gospodarze tak wspaniali jak "mama" i "tato".. Czy trzeba czegoś więcej??? PS> jak zajmiecie już wszystkie wolne możliwe terminy to my i tak przyjedziemy, nawet pod drzewem będziemy spac!! ;))


 
Marzena,Sonia i jurek
Dodano: 2005-05-16
 

Choc byliśmy w pracy,to dzięki gospodyni mieliśmy okazje zobaczyć tak piękne miejsca o rzut beretem od Wrocławia. Widok kamieniołomów zapiera dech w piersiach. Dziękujemy i polecamy!


 
Jarek Arek Robert
Dodano: 2005-05-06
 

Spędziliśmy tutaj prawie tydzień. Bardzo spokojne, zaciszne miejsce z dala od zgiełku wielkiego miasta. Solidny stary dom i dwa piękne wapienniki sprzed ......stu lat robią odpowiedni klimat tego miejsca. Do tego ciekawa okolica, jest gdzie połazic i pojeździć.... Gospodarze bardzo sympatyczni. Na pewno jeszcze tutaj przyjedziemy!


 
Ewka i Misiek
Dodano: 2005-01-13
 

Hmmm... chciało by się powiedzieć: nic dodać, nic ująć... Gębczyce, mimo swej niepozorności, mają coś magicznego w sobie. Idealne miejsce ucieczki od codzienności i haosu - cisza, spokój, bliskość przyrody i wiele ciekawych atrakcji. Każdy znajdzie coś dla siebie:wzgórza, doliny,kamieniołomy,jeziorko,zabytki... Można odpocząć do bólu, ale nie ma czasu na nudę. A i Gospodarze przesympatyczni :) PS. Sami nie wiemy, czy dobrze robimy tak Was zachwalając :) W końcu nie będzie dla nas miejsca! Polecamy i pozdrawiamy!!!!!


 
malina
Dodano: 2005-01-02
 

Miejsce przeurocze-klimat,nastroj i aura jaka tam panuje jest niepirównywalna z niczym. Urok pieknych widokow,przyrpdy,kamieniolomow,piecy jest naprawde niesamowity. Szkoda tylko,ze jeszcze tej zimy snieg nie dopisal-pewnie byloby jeszcze cudniej.Mam nadzieje.ze jeszcze niejednokrotnie bede miala okazje i mozliwosc tam pojechac-teraz np w maju. Gospodarze sa przezyczliwi! Serdeczne pozdrowienia!!!!


 
Karolina
Dodano: 2004-08-14
 

Piękny, zabytkowy dom stojący w sąsiedztwie dwóch efektownych wapienników. Sympatyczni, życzliwi gospodarze. Magiczne miejsce :) Gorąco polecam, szczególnie wielbicielom świętego spokoju. Napewno będę tam wracać.


 
Stahoo
Dodano: 2004-07-22
 

Byłem, byłem i bardzo miło wspominam. Polecam wszystkim, którzy lubią wędrówki piesze i rowerowe po pagórasach i dolinach. Miejsce ciche i spokojne, wieczorami świetliki mrugają, żaby rechocą, ptaki śpiewają, dziki pochrząkują....spotkanie z przyrodą. Gospodarze sympatyczni. Pozdrowienia dla mieszkańcow Nietoperka!!!


Opinie 21-28 z 28

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie