Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne Nietoperek

Adres obiektu Gębczyce 28F, 57-100 Gębczyce
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.7
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.5
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 28

 
GRzegorz
Dodano: 2007-09-06
 

Byłem tu niedawno, dwa razy w odstępie 2 tygodni ( drugi raz 1 -2 września ). Rzeczywiście, nic ująć, a raczej dodać. Świetne miejsce do wypoczynku, wspaniali gospodarze i dwa zwierzaki: suczka Unia i kot Euro. Warto wybrać się z własnym rowerem, bo jest co zwiedzać, a pieszo nie da rady tyle zobaczyć, bo co miejscowość, to coś wartego obejrzenia. Dla informacji: pierwszy kamieniołom od strony Gębczyc będzie niestety reaktywowany i już trwają prace przygotowawcze. Teren jest ogrodzony, są strażnicy, będzie poprowadzona droga śladem dawnej kolejki wąskotorowej, łączącej kiedyś ten kamieniołom ze stacją w Białym Kościele.


 
Marek Aureliusz
Dodano: 2007-05-26
 

No to wreszcie przyszedł czas, żebym się wpisał w Księdze Gości:) Wspaaaniałe Miejsce! Byłem już tutaj chyba z 300 razy! i jeszcze napewno bede tutaj przyjezdzac!! Pierwszy raz 23 czerwca 2001 :)Ciepła, domowa atmosfera, ktorej za kazdym razem doświadczam.. Mega pozytywne wibracje unoszace się wokół.. I ta niesamowita energia która doładowuje moje akumulatory... Miejsce doskonałe zarówno na weekeend, na wypad z paczką przyjaciół na rowerach po górkach i naszych pieknych lasach.. I odleglosc bardzo akuratna od Wroclawia, (zaledwie 44 km) Blisko juz stad do miejsc historycznie ważnych i pięknych: Henrykowa, Paczkowa, Kłodzka, Srebnej Góry.. Polecam z całego Serca! No poprostu..Czapki z głów!! Dla Małgosi i Wojtka Marek


 
Ania i Maciek
Dodano: 2007-03-22
 

Serdecznie dziękujemy gospodarzom,za stworzenie nam tak dobrych warunków wypoczynku ,w tak cudownym miejscu i w tak ujmujacej atmosferze.Możemy jedynie potwierdzić,ze wszystkie wczesniejsze wpisy do księgi oddaja w istocie klimat tego domu z jego pogodnymi mieszkańcami.I bardzo dobrze,ze że ten obiekt poleca tak duzo portali turystycznych i wydawnictw,bo moglibyśmy tu nigdy nie dotrzeć a tak odnalezliśmy miejsce i ludzi do których chętnie bedziemy wracać:)Wiele podróżujemy i zwiedzamy ale rzadko się trafia aby obiekt był tak przygotowany z myślą o gościach (przewodniki,mapy,internet oraz całe wyposażenie)Tym razem bardzo żałujemy,ze czas naszego pobytu był tak ograniczony ale ...będziemy tu wracać:)


 
Malina, Marcin, Karola
Dodano: 2007-01-02
 

I znów niezapomniany Sylwester za nami! Trzeci raz z kolei mieliśmy okazję wyjątkowo spędzić sylwestrową noc. W tym miejscu jest to "coś", co nas tam przyciąga. Innni powiedzieliby, że to mogłoby stać się już nudne(ciagle to samo),ale nie my, bo wiemy, że za rok znowu tam przyjedziemy, bo tam chce się wracać! Tak więc ponownie dziekujemy Małgosi i Wojtkowi za gościnę i jak najbardziej pozytywne wspomnienia, czekając z utęsknieniem na kolejną wizytę w Gębczycach! Buziaki!!!


 
Piotr
Dodano: 2006-10-25
 

Wporzo miejscówka! Z dala od zgiełku i wielkomiejskiego szumu. Gospodarze przemili, warunki ok, okolica odlotowa. Dla miłośników natury i geologii :) polecam spacer szlakami - ścieżkę ledwo widać, znak że tłumów nie ma... Życzę wszystkim udanego odpoczynku!


 
weselnicy
Dodano: 2006-09-25
 

byliśmy tam i jest super,gospodarze niesamowicie mili i przyjażni polecamy serdecznie na wspaniały wypad z przyjaciółmi.napewno jeszcze tam wrócimy.pozdrawiamy miezkańców nietoperka.weselnicy.


 
Marek Michał Piotr
Dodano: 2006-07-26
 

Piękny zakątek i wspaniała Pani Domu. Gwarantowana cisza i spokój. W zabytkowym domu mamy dostęp do dobrze wyposażonej kuchni, łazienki i pokoi z wygodnymi łóżkami. Dla osób, które nie mogą obyć się bez informacji ze świata jest telewizja a nawet internet. Nietoperek to niezapomniany przystanek w naszej 850-cio km rowerowej wyprawie do Kotliny Kłodzkiej. Gorąco polecamy!


 
Aga i Tomek
Dodano: 2006-05-05
 

Byliśmy tam już po raz czwarty, tym razem na majówce i z całą pewnością spędzimy tam jeszcze kilka dni w czasie wakacji oraz Sylwestra. Coś jest w tym miejscu takiego, że człowiek chętnie tam wraca. To z pewnością niezapomniana atmosfera, wspaniałe towarzystwo i przemili gospodarze:) Pozdrawiamy Gosię i Wojtka.


 
Aneta i Wiktor
Dodano: 2006-01-24
 

Znamy dobrze te piękne okolice z piechoty i rowera lecz cóż by to było gdyby nie spotkanie z balonikami, popielicą i naszą kochana panią Małgosią. Tak trzymać. Tęsknimy za tym pięknym polskim krajobrazem i rodzinną atmosferą.


 
Monika-Moniek
Dodano: 2006-01-07
 

Co tu duzo pisać zgadzam sie ze wszystkim co napisała Malina I Marcin. Nie dość że miejsce cudowne to impreza jeszcze lepsza. Ale nic nie może sie równać z włascicielami. To trzeba po prostu przeżyć na własnej skórze i proponuje to zrobić najszybciej jak sie da! Pozdrawiam!


Opinie 11-20 z 28

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie