Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne Nietoperek

Adres obiektu Gębczyce 28F, 57-100 Gębczyce
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.7
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.5
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Paweł
Dodano: 2013-07-28
Pobyt od: 2013-07-26 do 2013-07-28
 
 
  

Klimatyczne miejsce, gospodyni bardzo miła i pomocna! Jedzenie dobre, takie domowe, idealne po dużym wysiłku fizycznym np. jazda na rowerach. Pokoje wygodne. Lokalizacja w środku lasu, więc jest trochę komarów, ale z drugiej strony bezwzględna cisza i spokój. Jakość do ceny jest bardzo dobra. Jedynie podwórko wymaga po prostu uporządkowania, aby było idealnie.


 
A.L
Dodano: 2011-06-06
Pobyt od: 2011-06-04 do 2011-06-04
 

Nie ma co dużo pisać. Klimat. klimat i jeszcze raz klimat. Śpi się tam spokojnie, łóżeczka wygodne. Wspaniale człowiek wypoczywa.


 
Agnieszka
Dodano: 2009-05-29
 

Byliśmy z paczką przyjaciół z pracy juz dwa razy w tym pięknym, niesamowitym i spokojnym miejscu raz jesienia drugi raz wiosną. Muszę stwierdzić,że i jesienią i wiosną jest przepięknie. Cisza, spokój, blisko Wrocławia, hamak na wolnym powietrzu, niesamowita atmosfera stworzona przez przemiłych gospodarzy, pełna swoboda i dowolność w organizacji wieczoru. Warunki pobytowe bardzo dobre, ale najpiekniejsze to obcowanie z przyrodą, która w Nietoperku jest tak blisko. Pozdrawiam Panią Małgosię i Pana Wojtka.Dziękujemy za miłe przyjęcie!!!Na pewno jeszcze zagościmy u Państwa.


 
Ania i Maciek
Dodano: 2007-03-22
 

Serdecznie dziękujemy gospodarzom,za stworzenie nam tak dobrych warunków wypoczynku ,w tak cudownym miejscu i w tak ujmujacej atmosferze.Możemy jedynie potwierdzić,ze wszystkie wczesniejsze wpisy do księgi oddaja w istocie klimat tego domu z jego pogodnymi mieszkańcami.I bardzo dobrze,ze że ten obiekt poleca tak duzo portali turystycznych i wydawnictw,bo moglibyśmy tu nigdy nie dotrzeć a tak odnalezliśmy miejsce i ludzi do których chętnie bedziemy wracać:)Wiele podróżujemy i zwiedzamy ale rzadko się trafia aby obiekt był tak przygotowany z myślą o gościach (przewodniki,mapy,internet oraz całe wyposażenie)Tym razem bardzo żałujemy,ze czas naszego pobytu był tak ograniczony ale ...będziemy tu wracać:)


 
Piotr
Dodano: 2006-10-25
 

Wporzo miejscówka! Z dala od zgiełku i wielkomiejskiego szumu. Gospodarze przemili, warunki ok, okolica odlotowa. Dla miłośników natury i geologii :) polecam spacer szlakami - ścieżkę ledwo widać, znak że tłumów nie ma... Życzę wszystkim udanego odpoczynku!


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie