Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne Nietoperek

Adres obiektu Gębczyce 28F, 57-100 Gębczyce
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.7
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.5
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 25

 
 

Paula
Dodano: 2016-05-30
Pobyt od: 2015-07-31 do 2015-08-02 IP: xx.171.71.42
 
 
    

Gorąco polecam! Miejsce cudowne na imprezy plenerowe. Właściciele sprawiają, że od początku czujesz się swobodnie i domowo. Piękna okolica dająca wiele wytchnienia oraz mozliwości


 
 

Paweł
Dodano: 2013-07-28
Pobyt od: 2013-07-26 do 2013-07-28
 
 
  

Klimatyczne miejsce, gospodyni bardzo miła i pomocna! Jedzenie dobre, takie domowe, idealne po dużym wysiłku fizycznym np. jazda na rowerach. Pokoje wygodne. Lokalizacja w środku lasu, więc jest trochę komarów, ale z drugiej strony bezwzględna cisza i spokój. Jakość do ceny jest bardzo dobra. Jedynie podwórko wymaga po prostu uporządkowania, aby było idealnie.


 
Niedenthal Artur,Łukasz M.Wiesław M.
Dodano: 2010-10-16
Pobyt od: 2010-10-05 do 2010-10-16
 

Dziękujemy za bardzo miły pobyt w ciepłej,domowej atmosferze z wyśmienitym jedzonkiem.


 
sześć dziewczynek z Gliwic
Dodano: 2010-07-05
 

Piękne, spokojne miejsce w samym sercu natury. Gospodarze gościnni i wyrozumiali. Można odpocząć i wyciszyć się z dala od zgiełku miasta. Polecamy - 6 "dziewczynek" z Gliwic!!!!


 
Czesław
Dodano: 2009-10-01
 

Pobyt w "Nietoperku" to cudowne przeżycie.Wybierając się tam,nawet nie podejrzewałem,że znajdę przyjaciół,z którymi będę "nadawać na tej samej fali".Po wielu pobytach w różnych agroturystykach,sądziłem,że gospodarze są mili bo ...muszą.Tutaj ...jest to na porządku dziennym.Szczerzy,otwarci i niesamowicie serdeczni gospodarze,sprawiają,że człowiek czuje się lepiej jak we własnym domu a pogaduchy przy ognisku o "wszystkim i o niczym" sprawiaja ,że powstaje więź...przyjaźni Dziękuję Małgosi i Wojtkowi...wkrótce się znów zobaczymy:)


 
Agnieszka
Dodano: 2009-05-29
 

Byliśmy z paczką przyjaciół z pracy juz dwa razy w tym pięknym, niesamowitym i spokojnym miejscu raz jesienia drugi raz wiosną. Muszę stwierdzić,że i jesienią i wiosną jest przepięknie. Cisza, spokój, blisko Wrocławia, hamak na wolnym powietrzu, niesamowita atmosfera stworzona przez przemiłych gospodarzy, pełna swoboda i dowolność w organizacji wieczoru. Warunki pobytowe bardzo dobre, ale najpiekniejsze to obcowanie z przyrodą, która w Nietoperku jest tak blisko. Pozdrawiam Panią Małgosię i Pana Wojtka.Dziękujemy za miłe przyjęcie!!!Na pewno jeszcze zagościmy u Państwa.


 
Paulina i Michał
Dodano: 2009-05-26
 

Drodzy Państwo:) Wszystkie opinie umieszczone powyżej całkowicie oddają urok miejsca, które zaiste piękne jest. Ja pragnę się skupić na dobroci gospodarzy, z których ciepłe wibracje buchają jak z martenowskiego pieca i oddziaływują na resztę znajdujących się w domu osób. Magia wypełnia dom jak zapachy wydobywające się z bulgoczących cicho garnków na kuchni:) A bulgotało ich sporo, bo miałam szczęście zorganizować tu przyjęcie komunijne dla syna. I był to jeden z nielicznych moich wyborów, który okazał się całkowitym sukcesem. Jedzenie - cud miód i muzyka, swoboda przemieszczania się gości po pięknym lesie, a urok miejsca godzący zwaśnione rody. Polecam wszystkim Nietoperka z całym dobrodziejstwem i serdecznie Państwa pozdrawiam. Czapki z głów:)


 
Barbara Klonowska
Dodano: 2008-07-24
 

Małgorzata.Jazda do sklepu z Gosią wyzwala emocji wiele.Można by sobie myśleć,że jedzie się z Schumacherem.W życiu codziennym spokojna gospodyni,za kierownicą jak wulkan przeróżne cuda czyni.Mknąc po błotnistych drogach,muzyki słucha chętnie,opowiada ciekawe historie,zwierzęta omija skrzętnie.Czasem z rozterką spojrzy na autko zabłocone i ze zdziwieniem stwierdzi że oczko ma skrzywione.Małgorzata jest Mistrzem nie tylko na szosie.Gdy w kuchni fartuszek wkłada kuchmistrz z niej nie lada.


 
Ella Łodugowska
Dodano: 2008-07-23
 

- Wakacje w Nietoperku - W Nietoperku czas płynie leniwie na pisaniu,malowaniu cudności, na szukaniu szczęścia w końskiej grzywie, wyzbywaniu się się ludzkiej zazdrości. A nad starym domem z ciepłą duszą dwóch wapiennych mnichów wciąż czuwa, od pokoleń w tym miejscu stać muszą -tajemnica dom cieniem okrywa. Gospodarze i kompania wesoła -jeśli zechcesz do stołu się przysiąść, naleweczką częstują z wieczora, tak,że uśmiech wypełza na pysio. Wspomnieć trzeba dwa pieski wesołe: Unia,Prefix na psim chrzcie im dali i kocura o magicznym spojrzeniu, co na wszystkich spogląda z oddali.


 
GRzegorz
Dodano: 2007-09-06
 

Byłem tu niedawno, dwa razy w odstępie 2 tygodni ( drugi raz 1 -2 września ). Rzeczywiście, nic ująć, a raczej dodać. Świetne miejsce do wypoczynku, wspaniali gospodarze i dwa zwierzaki: suczka Unia i kot Euro. Warto wybrać się z własnym rowerem, bo jest co zwiedzać, a pieszo nie da rady tyle zobaczyć, bo co miejscowość, to coś wartego obejrzenia. Dla informacji: pierwszy kamieniołom od strony Gębczyc będzie niestety reaktywowany i już trwają prace przygotowawcze. Teren jest ogrodzony, są strażnicy, będzie poprowadzona droga śladem dawnej kolejki wąskotorowej, łączącej kiedyś ten kamieniołom ze stacją w Białym Kościele.


Opinie 1-10 z 25

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie