Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne Nietoperek

Adres obiektu Gębczyce 28F, 57-100 Gębczyce
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.7
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.5
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Paula
Dodano: 2016-05-30
Pobyt od: 2015-07-31 do 2015-08-02 IP: xx.171.71.42
 
 
    

Gorąco polecam! Miejsce cudowne na imprezy plenerowe. Właściciele sprawiają, że od początku czujesz się swobodnie i domowo. Piękna okolica dająca wiele wytchnienia oraz mozliwości


 
 

Paweł
Dodano: 2013-07-28
Pobyt od: 2013-07-26 do 2013-07-28
 
 
  

Klimatyczne miejsce, gospodyni bardzo miła i pomocna! Jedzenie dobre, takie domowe, idealne po dużym wysiłku fizycznym np. jazda na rowerach. Pokoje wygodne. Lokalizacja w środku lasu, więc jest trochę komarów, ale z drugiej strony bezwzględna cisza i spokój. Jakość do ceny jest bardzo dobra. Jedynie podwórko wymaga po prostu uporządkowania, aby było idealnie.


 
sześć dziewczynek z Gliwic
Dodano: 2010-07-05
 

Piękne, spokojne miejsce w samym sercu natury. Gospodarze gościnni i wyrozumiali. Można odpocząć i wyciszyć się z dala od zgiełku miasta. Polecamy - 6 "dziewczynek" z Gliwic!!!!


 
Agnieszka
Dodano: 2009-05-29
 

Byliśmy z paczką przyjaciół z pracy juz dwa razy w tym pięknym, niesamowitym i spokojnym miejscu raz jesienia drugi raz wiosną. Muszę stwierdzić,że i jesienią i wiosną jest przepięknie. Cisza, spokój, blisko Wrocławia, hamak na wolnym powietrzu, niesamowita atmosfera stworzona przez przemiłych gospodarzy, pełna swoboda i dowolność w organizacji wieczoru. Warunki pobytowe bardzo dobre, ale najpiekniejsze to obcowanie z przyrodą, która w Nietoperku jest tak blisko. Pozdrawiam Panią Małgosię i Pana Wojtka.Dziękujemy za miłe przyjęcie!!!Na pewno jeszcze zagościmy u Państwa.


 
Marek Aureliusz
Dodano: 2007-05-26
 

No to wreszcie przyszedł czas, żebym się wpisał w Księdze Gości:) Wspaaaniałe Miejsce! Byłem już tutaj chyba z 300 razy! i jeszcze napewno bede tutaj przyjezdzac!! Pierwszy raz 23 czerwca 2001 :)Ciepła, domowa atmosfera, ktorej za kazdym razem doświadczam.. Mega pozytywne wibracje unoszace się wokół.. I ta niesamowita energia która doładowuje moje akumulatory... Miejsce doskonałe zarówno na weekeend, na wypad z paczką przyjaciół na rowerach po górkach i naszych pieknych lasach.. I odleglosc bardzo akuratna od Wroclawia, (zaledwie 44 km) Blisko juz stad do miejsc historycznie ważnych i pięknych: Henrykowa, Paczkowa, Kłodzka, Srebnej Góry.. Polecam z całego Serca! No poprostu..Czapki z głów!! Dla Małgosi i Wojtka Marek


 
Piotr
Dodano: 2006-10-25
 

Wporzo miejscówka! Z dala od zgiełku i wielkomiejskiego szumu. Gospodarze przemili, warunki ok, okolica odlotowa. Dla miłośników natury i geologii :) polecam spacer szlakami - ścieżkę ledwo widać, znak że tłumów nie ma... Życzę wszystkim udanego odpoczynku!


 
Marek Michał Piotr
Dodano: 2006-07-26
 

Piękny zakątek i wspaniała Pani Domu. Gwarantowana cisza i spokój. W zabytkowym domu mamy dostęp do dobrze wyposażonej kuchni, łazienki i pokoi z wygodnymi łóżkami. Dla osób, które nie mogą obyć się bez informacji ze świata jest telewizja a nawet internet. Nietoperek to niezapomniany przystanek w naszej 850-cio km rowerowej wyprawie do Kotliny Kłodzkiej. Gorąco polecamy!


 
Marzena,Sonia i jurek
Dodano: 2005-05-16
 

Choc byliśmy w pracy,to dzięki gospodyni mieliśmy okazje zobaczyć tak piękne miejsca o rzut beretem od Wrocławia. Widok kamieniołomów zapiera dech w piersiach. Dziękujemy i polecamy!


 
Jarek Arek Robert
Dodano: 2005-05-06
 

Spędziliśmy tutaj prawie tydzień. Bardzo spokojne, zaciszne miejsce z dala od zgiełku wielkiego miasta. Solidny stary dom i dwa piękne wapienniki sprzed ......stu lat robią odpowiedni klimat tego miejsca. Do tego ciekawa okolica, jest gdzie połazic i pojeździć.... Gospodarze bardzo sympatyczni. Na pewno jeszcze tutaj przyjedziemy!


 
Ewka i Misiek
Dodano: 2005-01-13
 

Hmmm... chciało by się powiedzieć: nic dodać, nic ująć... Gębczyce, mimo swej niepozorności, mają coś magicznego w sobie. Idealne miejsce ucieczki od codzienności i haosu - cisza, spokój, bliskość przyrody i wiele ciekawych atrakcji. Każdy znajdzie coś dla siebie:wzgórza, doliny,kamieniołomy,jeziorko,zabytki... Można odpocząć do bólu, ale nie ma czasu na nudę. A i Gospodarze przesympatyczni :) PS. Sami nie wiemy, czy dobrze robimy tak Was zachwalając :) W końcu nie będzie dla nas miejsca! Polecamy i pozdrawiamy!!!!!


Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie